Magunkról

A Solar Capital Markets Zrt. a hazai tőkepiacon egyedülálló módon közvetítői tevékenységének fókuszába a nemzetközi határidős piacokon forgó instrumentumokat helyezte. Bár a társaság a hazai és a külföldi azonnali piacokon is aktív, a cég szolgáltatásai, struktúrája, elszámolási rendszere, elemzői kapacitása és üzletkötőinek figyelme is a külföldi derivatív termékek különböző devizanemekben, eltérő időzónákban és tőzsdéken forgó színes világára koncentrál.

A fejlett külföldi piacokon, ahol évszázados hagyományai vannak a származtatott piacoknak és az ügyfeleket kiszolgáló infrastruktúrának, jellemezően szintén ezen termékkörre specializálódott brókercégeket találunk, illetve a nagyobb kereskedő házaknál szervezetileg elkülönített egységek szolgálják ki az ügyfeleket.

A származékos piacok speciális ismereteket igényelnek. Egy jól megválasztott stratégiával csökkenthetjük meglévő kockázatainkat, az azonnali piacokon elérhető hozamok többszörösét érhetjük el, de sohasem feledkezhetünk meg a tőkeáttételes kereskedés kockázatairól sem.
A SolarCapital és munkatársai rendelkeznek ezekkel a speciális ismeretekkel. Az üzletkötők a devizák, a tőzsdeindexek és az árupiaci termékek ármozgását követik figyelemmel reggeltől estig, miközben a megbízásokat gyorsan és pontosan hajtják végre egészen este 10 óráig, az amerikai kereskedés végéig.

A világ minden fontos határidős tőzsdéje elérhető a SolarCapital-on keresztül. Partnerünk az Interactive Brokers, a globális tőkepiac egyik legnagyobb és legmegbecsültebb szereplője.

A magyar származású Péterffy Tamás által 33 éve alapított Interactive Brokers mára a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a legelterjedtebb platform a tengerentúlon. 2007 óta maga is tőzsdén forgó részvény (Nasdaq: IBKR) 5 Millárd dolláros tőkeértékkel.


 

A Solar Capital Markets Zrt. GIIN azonosítója: RP995S.99999.SL.348.